Instagram, Tips och inspiration, Inredning, Julpynt

Fult blir helt plötsligt snyggt!?

Hallå där,

Jag var för första gången på väldigt länge i helgen, kanske ett par år sen som jag var på dollarstore. Det var inte jätte länge sen den affären öppnade i Örebro...eller det kanske är nåt år nu. Hehe ja ja men nu blev det premiär för mig:)

Mitt syfte var framförallt att köpa en sån nötknäppare (tror de heter så, rätta mig om jag har fel;))
Första gången jag såg en sån, tänkte jag: fy så ful gubbe! Sån kommer aldrig in i mitt hem....

Men så händer nåt...
Jag ser hur andra väljer dessa figurer nu vid jul på sina instagram-bilder och jag läser om var den finns för budgetpris och jag ser den igen och igen och rätt som det är tycker jag att den är snygg!? Hur märkligt är inte det? Varför kan man undra? Haha men alltså på riktigt, vad gör mig helt plötsligt så styrd att jag måste åka till dollarstore och köpa en?
Ja kanske priset!! Haha vem vill inte ”tjäna på köpet”;)

Nu visste jag inte vad den kostade men jag gissade på att den skulle vara billig i just denna affär;) och det var den! Man får visserligen ta att den har lite skavanker och jag stod några minuter och försökte avgöra om den var finare med ett felmålet öga, limm som syntes lite mer för hans dekorationer på huvudet eller om hans axel-dekoration satt snett på ena armen, var snyggast? Men mitt tips är: ta bara en! Titta inte för länge. Jag såg till slut massor av fel och kunde inte välja nån...haha jorå efter 5 minuter till så tog jag bara en av de tre som var kvar i rosa och ställde han i vagnen. Så! Nu blir det han med lite överflödigt limm vid dekorationerna på huvudet haha (ni kommer nog inte se det på bild...tror jag;))

Jag valde inte den största eller den näst största. Jag tog den som var näst minst OCH i favoritfärgen rosa!!
Men jag blir lite sugen på att skaffa en liten kompis till honom eller ska jag ha en större till..?
Mycket vill ha mer;)

När jag kom hem var jag som jag skrev häromdagen helt förstörd i ryggen, så Johan fick ta ut allt jag shoppat från bilen. Han ställde den lilla ”fulsnygga” gubben precis som på bilden...perfekt i mina ögon! Han kan ibland min kära man;)

Där står han nu.
Jag blir lite full i skratt åt honom. Inte alls vad jag trodde skulle stå under min gran. Men han passar där och ja, det är väl så med många trender för min del.
Jag tyckte ju senapsgult var en hemsk färg när den kom i år, men så smög det ju ändå in en sån färg här hemma. Många gånger är det snyggt hos andra, men nej tack. Inte här hemma;) känner ni igen er?

Jag har grymt ont i halsen och lite feber...vakna 4.30..Så idag blir jag hemma med mig själv och ett eller två barn som fortfarande är sjuk eller som också blivit sjuk som jag:/
Say no more...denna höst har varit grym mot oss.

Ha en bra start på nya veckan!
OCH du!: jag har två riktigt fina tävlingar igång på mitt instagram! En med Lily and Rose : vinn två valfria smycken!
Cura of Sweden: vinn ett valfritt tyngdtäcke!!

Kram på er!
Malin

De hade också superbilliga lyktor! Köpte ingen men funderar på att jag kanske ska det när entrétaket är klart. Den vita jag haft ute tre år är typ brun! Haha

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
helt ot men är det den här mattan du har? har letat efter den såå länge 😊 https://www.jotex.se/milan/milan-luggmatta-o-200-cm/1533870-01
nouw.com/josefinelouise