JAG BLEV ALLDELES PIRRIG!

Ja vad kan det ha varit som fick mig att bli pirrig i magen?😉

Kommer till det.

Jag fick världens dipp i söndags, efter att barnens pappa varit här hemma, för att jag bett honom om att hjälpte mig med en säng till ett av barnen. Jag skrev lite om det härom dagen. Att vi gjorde det tillsammans ihop, fick mig att tänka på allt det goda med oss. Det gjorde så himla ont i mig. Det kändes nästan som jag knappt kunde andas.

Men även om det blev ett fall, så tog jag mig mycket snabbare upp än vanligt och jag känner hur den värsta krisen i detta har lagt sig. Kurvan börjar plana ut och det händer mer sällan än ofta nu.

Bara det att jag börjat träna lite (5:e dagen idag) har fått mig att känna mer styrka och energi. Det gör inte lika ont i kroppen, det gjorde inte lika ont att träna idag. Det kändes inte lika tungt. Jag sprang lite mer än en kilometer och jag gjorde till och med en runda av min brors träningspass (styrketräning).
Kraften i armarna är otroligt svag och jag kunde inte riktigt njuta av just de övningarna. Men jag gjorde det💪🏼

VET NI!!!

Jag fick ett meddelande idag vis mitt Instagram konto: homebymalins, som gjorde mig barnsligt pirrig i hela kroppen men JÄTTE GLAD! 😃💗
Expressens inredningstidning: Leva och Bo, vill göra ett hemma-hos-reportage i slutet av denna månad hos mig!! 🙌🏼😃😭🙏🏼
Kan ni fatta! Mitt i allt elände så får jag denna förfrågan. Det är faktiskt lite av en dröm som blir sann! Jag är stolt över det!! Jag är stolt över att jag orkat fortsätta med båda mina konton och denna blogg. Men det har också gett mig så mycket tillbaka. Allt stöd jag fått senaste 5 månaderna av er vänner/följare i denna livskris, men det blir också ett kvitto på att jag har skapat ett hem som känns intressant och ”snyggt hem” som hen skrev till mig😭🙏🏼🥰
Jag ska såklart hålla er uppdaterade när reportaget kommer senare i år!🙌🏼

Igår...

Min ensamma kväll igår blev inte så ensam, jag fick sällskap av ett barn och senare kom de andra två...jag lider med med barnen. Jag önska jag kunde få allt detta de tvingas gå igenom att försvinna. Men i det är jag helt maktlös. Jag kan bara göra det bästa jag kan för att de ska må så bra när de är hemma hos mig. Jag stänger ingen dörr, även om jag börjar känna ett stort behov att få vara ensam efter arbetstid och även nån helg.

Kanske den önskan är ett kvitto på att jag kanske börjar bli starkare i detta? Jag tror det.

Barnens pappa frågade inte mig om barnen fick följa med till hans brors sons födelsedagskalas idag. Jag viste mycket väl att han fyllde år idag, så jag hade väntat mig att han skulle fråga om han kunde få ta med sig barnen, trots att det var min dag...men när han inte gjorde det, så sa jag på telefon imorse, att det är såklart var ok att han kunde ta med sig barnen dit. Arvid ville väldigt gärna fira sin kusin, och åkte iväg med sin pappa.

Flickorna var upptagna, så då passade jag på att träna lite. Jag skulle behövt åka och handla mat...men jag orkade inte. Borde åka nu men...nä så seg och dessutom har jag redan pyjamas på mig☺️

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer