Instagram

Juliga naglar❤️ check!

Hej!

Vaknade och ville inte gå upp idag. Känt så nån gång?
Men jag tog mig upp och iväg med tre barn till skola och förskola till slut

Kände mig fin idag i mina nya rödglittriga julnaglar

Nu sitter jag och fixar de sista paketen till barnens julkalender. Phu..så trött på att pyssla med det! Haha sista året tror jag! Fast jag tror jag sa det förra året med...;)


Tänk att det är 1 december imorgon

Sov gott!

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm,
Jättefina naglar
nouw.com/makeupbyekholm
Allie Reyna
,
Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.