Tips och inspiration, Mina barn

Kommer vi iväg? 

Blogginlägget innehåller reklam för posterstore

Nu när flickorna fått nymålat i sina rum kändes det dags för lite nytt på väggarna. Jag älskar posterstores utbud för den är nästintill oändlig!
Ellen fick välja sina själv men Malva överraskade jag med val som jag trodde hon skulle gilla. Det gjorde hon! Jag har inte hunnit sätta dem i ramar än eller fotat, men de får ni snart se på mitt Instagram och här nästa vecka.

Med koden: malin-35
Får du hela:
35% på alla posters (förutom Selection)
från 16/2 till 22/2 🙌🏼
Så passa på!

Bläddra ner och se några av våra val😍

Länk till deras hemsida:
https://posterstore.se

Jag skulle behöva lite fler timmar på dygnet nu 😅 Att ta hand om tre barn själv så här länge, som det blivit senaste månaderna tar på mina krafter, men jag vänjer mig och jag lär mig att blir bättre på att prioritera.
Men allt måste planeras väl, och ibland när inte orken finns, så får det bli ”good enough”.

Igår står det disk i hela köket🙈 ingen diskmaskin är beställd än heller...tvätten lyckades jag få undan igår hyfsat, men jag skulle verkligen behöva städa golv och toaletter😝

Imorgon åker vi kanske mot fjällen, så igår började jag ”springer” runt och samlar ihop allt vi ska ha med mellan raster och efter jobbet. Det ska tvättas, kläder ska väljas ut och skidor ska packas i skidboxen mm.
Jag åkte och handla all mat också, så jag slipper handla och utsätta mig för att gå in i butik med andra turister i Sälen.
Hoppas allt får plats bara 😅🙊
Jag hann med apoteket och Systembolaget på lunchen. Lite bubbel måste jag ha på min födelsedag imorgon☺️🥂

Två barn är tyvärr slitna efter att ha VARIT sjuka, förkylda och minstingen har hade haft feber. Skulle såklart skrivit detta mycket tydligare, för nu har det framkommit som att jag åkt iväg med sjuka barn. De var slitna helt klart o varit förkylda. Jag valde att hålla dem hemma extra mycket innan resan också.

Hade nyss ett möte med rektorn o skolans kurator. Det gav ingen förändring i deras beslut. Så besviken.

Jag börjar packa ändå och förbereda allt med skidbox och annat igår kväll. Min underbara syster och man kom och hjälpte mig med både disk, och annat som jag inte lyckas klara själv här hemma...sätta på skidboxen bla.

Ha en fin dag!
Kram
Malin??

Malin Skyman??

Gillar

Kommentarer