Låt mig förklara 

Att välja att åka till Sälen med barn som varit sjuka och var slitna kanske var dumt.
Men jag handlade allt vi behövde innan vi åkte, och hade inte behövt åka till nån affär... men då vi glömt Arvids gosedjur hemma, blev det en tur för att köpa en tröst i det. Han var så ledsen igår.
Jag skulle såklart åkt dit själv. Det var ett dumt beslut.

Affären fick ta in 10 personer och att alla spritar händerna innan. Vi väntade på avstånd tills det var vår tur och följde butikens regler. Vi var ur butiken så snart vi hittat ett gosedjur som Arvid ville ha.

Det är första gången jag åker så långt ensam med barnen och jag ville helt enkelt inte lämna dem ensamma i stugan, plus att jag ansåg att de 48 timmarna från symptom hade gått för Arvid. De var slitna och trötta. Flickorna var hemma pga att de haft huvudvärk och annat som har med deras mående kring situationen som råder i familjen.
Det blev ingen skidåkning idag. Det blev den bilturen för gosedjur och lite godis och sen har vi varit i stugan och precis utanför och lekt i snön.

Ett stort Instagram konto målar upp bilden att jag nonchalerar de regler som gäller och ja det kanske upplevdes så. Det var inte min mening. Ber om ursäkt för detta.

Nu ska jag och barnen fira min födelsedag med lite tapas här i stugan.

Barnen är helt enorma. Har både ordnat frukost på sängen, hjälpt mig att städa iordning hela stugan och lagat lunch med mig och nu ska de fixa kvällsmaten också!
Man skulle fylla år fler gånger på året!☺️

Ha en fortsatt fin helg!

Kram
Malin


Gillar

Kommentarer