Lyckas på Instagram del 3

Del 3!
Då var det dags igen. Skulle såklart lagt ut detta igår söndag, men jag fick migrän:/

Dagens tips handlar om att våga börja från början och tips inför ditt första samarbete.


Jag har nämnt det tidigare att inte ha för stökiga bilder eller för mycket. Det blir lätt mer om man köpt nåt nytt. 
Så börja med att ta bort allt och passa på att dammtorka;)

Fotografera innan du stylar! Det är kul att se före och efter bild och även om du inte tänker visa den i blogg eller på ditt konto, så är det ganska bra att ha den där tomma stylingen att jämföra med.

Något som många undrar över är detta med samarbete. Jag själv var otroligt nyfiken och fundersam på hur detta fungerade när jag startade mitt konto.

Jag förstod att det inte var så självklart att få samarbeten med alltför få följare, men till slut tog jag mig modet att börja kontakta företag som jag sett mindre konton ha gjort samarbete med. Jag tänkte kan de kan jag! :)

Mitt första samarbete var ett där jag fick produkt i utbyte mot marknadsföring hos mig.

Jag hade sökte via Instagram efter inredningsbutiker och valde att maila de som hade färre följare än mig. Nu menar jag inte att du aldrig ska maila stora företag, men för mig var detta en start som kändes bra för mig.

Så fick jag napp! Vilket lyckorus!

Jag fick hemskickad en vacker strandfilt som jag skulle fotografera. 

När väl filten kom hem så gick jag all in! Jag styla med den i både sovrum, vardagsrum och på bord som en duk! Haha Det blev många bilder och jag var generös med att visa den! Företaget blev så nöjd så jag fick anordna en tävling och sen en till och ännu fler samarbeten därefter.

Hade jag fått det om jag bara visat en bild?

Kanske inte.

Jag säger inte att du ska ösa ut tacksamhet men visa att du kan styla, ta bilder och visa variation. Jag kunde ha valt en bild för mitt konto och sen skickat resten till företaget. Men just då behövde jag bilder till mitt flöde och jag älskade att jag fått en sån fin produkt och ville visa den fler än en gång.

Det var dagens tips!

Nu måste jag ta hand om en sjuk 8-åring som har migrän. Stackarn. Samma elände som jag har då och då.

Kram

Malin 


Gillar

Kommentarer

Kristinestien
Kristinestien,
Så flott tips! 😘
nouw.com/kristinestien