Lyckas på Instagram del 6

Hej snyggingar!

6:e veckan nu som jag delar med mig av mina tips och hur jag gjort under min resa på Instagram.
I början av januari firar jag 2 år. Jag ångrar inte en minut av det jag lagt ner, men jag kan känna mig riktigt frustrerad nu när jag vet att allt jag lägger ut endast når en tiondel.
Det gör mig ledsen och jag vet flera av mina instakollegor/vänner som känner likadant.

Detta blir sist delen av denna serie, men kommer återkomma och fortsätta att tipsa och berätta om hur jag tänker och vad jag lärt mig framöver.

För att du ska ha ett tilltalande bildarkiv som ger dig fler följare, så behöver dina bilder ge åskådaren nåt nytt varje gång.

Jag har inte en enda bild som är samma i mitt flöde. Ibland kan de vara likadant stylade men vinkeln är alltid ny.

Våga visa mer av ditt hem än bara sovrum och kanske vardagsrum. Det går att göra massor av olika styling bara med två rum absolut! Men skapa variation! Vill du inspirera så kanske du inte ska ha samma matta eller kuddar i flera månader.

Jag menar inte att du ska springa ut och köpa en massa, men jag är helt säker på att om jag visat samma i flera månader så hade jag nog inte varit så intressant. Min röda tråd har varit: förändra med det du har. Jag har flyttat runt på mattor, textil, tavlor, inredning av alla de slag och det blev min grej.

Det är kanske inte din grej. Det är ok!

Men kanske du kan hitta en nisch som passar dig och ditt konto?

Idag känner jag för helt annan styling än för 2 år sen ja 1 år sen också.

Jag älskar att följa trender, men också hitta min egen mix.

Jag är som sagt inte utbildad inredare. Jag har egentligen ingen koll på om jag gör rätt. Haha men jag könner att jag gör rätt när det känns bra i mig. Är jag nöjd med en bild, så är det rätt.

Följer man mig så är det kanske för att jag verkligen vågar att testa färg och att förändra mina rum ganska ofta. Typ hela tiden;)

Tack vare att jag idag kan jobba som influenser så passar jag på att ta ut svängarna mer.

Ja det var lite tankar kanske mer än raka tips denna gång. Hoppas ändå det kan få dig att fundera mer på vad du vill ge dina följare och vad du har för röd tråd som gör ditt konto unikt.

Lycka till nu!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

josefinelouise,
jättefint! och jättebra tips verkligen ibland känner man ju bara att man skulle behöva köpa ett helt nytt hem varje gång man ska lägga ut en bild för allt ser tråkigt och ''samma'' ut..
nouw.com/josefinelouise
Artbyellinor,
Bra tips! Jag håller på med konst och man kan tillämpa dessa tips när det gäller marknadsföring av tavlor också. Konst och inredning går ju hand i hand
nouw.com/artbyellinor
Homebyskyman,
Tack! Vad kul att höra! Haha nej Gud det ska du inte känna! Variera och flytta runt:) kram
nouw.com/homebyskyman
Homebyskyman,
Tack! Vad kul att höra ja men såklart!! kram
nouw.com/homebyskyman