Instagram, Sovrum , Tips och inspiration

Målat i sovrummet (!)

Hej!

I samarbete med Bolist.

Japp nu har jag äntligen målat väggen bakom sängen i en enfärgad färg. Jag hade funderat länge och när jag till slut hade bestämt mig, sa maken nej...Detta hände i höstas någon gång. Nej, rosa vägg. Aldrig i livet. Svaret gick inte att misstolka.
Så då fick jag helt enkelt börja lägga upp en strategi och plan för att få honom att säga kanske, för då är det ju bara att köra;)

För ett par veckor sedan när jag berättade om förslaget igen, så sa jag att färgen skulle gå i ljusgrå och att han inte behövde oroa sig för jobbet, det skulle jag själv göra...ok då, hörde jag lite mellan raderna när vi samtidigt skulle får alla barnen nöjda vid middagsbordet (en del av strategin att ha fullt upp samtidigt som jag lade fram förslaget, så att han nästan sa ja bara för att slippa prata om det just där och då...haha) Han sa i alla fall ok! Yay:-) Nu var ju bara den lilla detaljen att jag ville ha väggen i en helt annan färg....men det löser vi väl. Haha

Lösningen på det blev att engagera barnen, och göra hela jobbet innan pappa Johan kom hem. Barnen älska färgen och tyckte det var superkul att rolla på väggen, så det funka! Glada barn mötte sin pappa och prata i mun på varann över vårt fina målar-projekt i sovrummet;) Jag fick en kommentar om att färgen inte va grå, med en liten retsam min, men sen sa han att han gilla det. Yes! Älskar min man:)

Färgen är från Nordsjö Ambiance extra matt, färgen heter: soft antibes C8.10.70, ni hittar den här.
Underbara Kicki på Bolist i Fjugesta hjälpte mig med kulören. Jag har även ett mål att måla över en annan tapet i vardagsrummet...den blir dock i ljusgråblå färg:-).

Ha en skön söndag!


Kram

Malin


Vad tycks? Nu ska bara lite tavellist upp (som jag ska måla i samma färg som väggen) och så ska jag nog byta överkastet. Blev lite för mycket rosa. Haha eller kanske det aldrig kan bli det här hemma;)

Gillar

Kommentarer

Homebyskyman,
Homebyskyman,
Glad jag blirTack
nouw.com/homebyskyman
bbiinaa,
livetefterfemtio,
matildalin,
Åh, såå snyggt!
nouw.com/matildalin
Homebyskyman,
Tusen tack fina!!
nouw.com/homebyskyman
izabellanyquist,