”Mamma det ser ut som blåsbubblor”

Hej mina snygga!

Då var det heeeeelg!! Yay!
Har du någon fredagsfeeling?
Det har jag! Så mycket att jag tom varit på gymmet nu på kvällen för att riktigt få ladda ut alla veckans tankar och kanske lite stress;)
Va så grymt osugen men mannen han gav mig inga val! Haha eller jo såklart, men så himla gött att ha någon som bara säger:”kommer snart hem med sushi, men först drar vi ner till gymmet du och jag”
Barnen var till och med ok med detta!! Hur bra!? När den minsta är 5 år (!) det är då livet börjar ljusna haha skojar bara. Men hur skönt är set att de klarar av att vara lite ensamma en timma utan mamma och pappa

Jag packade upp denna grymma lampa från Ljusexperten i veckan! Barnen blev helt lyriska när de fick se den och tyckte den verkligen skulle vara i nåt av barnens rum! Haha Jag kan verkligen hålla med den om att den liknar riktiga blåsbubblor;)
Jag blir så himla glad när jag ser den! Så vacker, cool och unik! Designen känns så jag! Älskar denOm du gillar stilen eller vill se mer, så kan du klicka här. Då hittar du många fler av denna serie från By Rydéns.

Nu ska vi njuta av kvällen och kanske blir det Idol på tv om jag får bestämma eller så blir det en film (helst krigsfilm) om mannen vinner den fighten;)

Kram på er!

Malin

Gillar

Kommentarer

HannaDidricksson,
Men så fint ni har det!
nouw.com/hannadidricksson