Tips och inspiration, Inredning

Min hylla är tillbaka! Ett kap!

Fredag!

Jösses vad jag är trött efter denna första jobbvecka efter semestern! Vilken klenis jag är;) haha eller så är det ett tecken på att jag verkligen vilat ut och huvudet fått vila från alla beslut, frågeställningar och många andra saker som kräver en hel del hjärnverksamhet på mitt jobb:D

I brevlådan denna vecka kom den nya Ikea-katalogen, som ni säkert också noterat. Har du hunnit kika i den??

Jag blev så glad när jag fick se att min hylla var tillbaka i deras sortiment! Jag hade den i vardagsrummet för en tid sen och jag fick så många frågor på den. Tyvärr kunde jag ju aldrig tipsa om att den fanns på Ikea, för de hade slutat sälja den.
Men nu är den tillbaka och finns i flera varianter. Så himla snygg hylla och jag blir så sugen på att byta min vita till en svart. Grymt bra pris!!

Skrolla ner så får du även se andra favoriter som jag fastna för.

Bilderna är tagna från Ikeas hemsida, det är tyvärr inget samarbete, det hade varit en dröm!! Så enbart tips från mig:)

Solen skiner på mig här i uterummet, där jag sträckt ut mig i soffan. Jag skulle behöva fota för en del samarbeten men är som sagt helt slut. Haha
Imorgon kanske:)

Ha en fortsatt fin kväll och skön helg!!

Kram
MalinDenna enkla men så snygg hylla som du kan använda på så många olika sätt!! kostar endast 250kr!! Finns här .
Gillar du lila kanske? När jag såg detta tänkte jag direkt på min mamma☺️ Hennes älsklingsfärg💜 du hittar kuddfodralet här (39kr!) och lampan med det underbara namnet Tokabo här 99kr!
Denna lampa med högtalarfunktion!! Ikea har ett samarbete med Sonos! Så har du andra högtalare från sonos så km du integrerar denna snygging med dem. Hur bra😍🙌🏼 Du hittar den vita här .
Så snygg fåtölj!! Den heter Ulriksberg. Finns här för 1295kr

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
sååå snygga!
nouw.com/paulinarodhe