Tips och inspiration, Jul, Julpynt, Belysning

Mitt värsta år nånsin 

Hej vänner

Julen närmar sig lite alltför fort tycker jag. I år...försöker att plocka fram min glädje och allt mys jag brukar känna och den inspiration jag brukar få så här års...men det går väl sådär just nu.

2020 kommer för alltid vara mitt värsta år i livet..säkert några år efter...då tänker jag inte på Corona. Men även det har ju gjort livet svårare.

På söndag är det fösta advent och jag har fortfarande inte gjort allt här hemma som jag brukar. Men jag orkar inte bli ledsen över det, utan jag kan bara konstatera att separationen med barnens pappa hänger över min vardag nu, och utmanar mig gång på gång. Jag blir glad om jag orkat nåt extra efter jobbet.
För nu är jobbet viktigt för mig att klara av. Jag säger inte att det är lätt, men min sorg får jag bearbeta tidiga mornar innan och efter. Ibland på lunchen gråter jag ut i fosterställning och sen orkar jag lite till. Det är som jag lever i en ballong som kan smälla av när som helst. Så att hålla inne sorgen är inte ett alternativ.
Den måste ut.

Min räddning
Trots att jag gärna hade jobbat på kontoret med min arbetskamrater som innan, så är detta med att tvingas arbeta hemma nu i denna epidemi, något som jag kan känna varit och är det bästa för mig just nu.

Jag har fått så många frågor på denna golvlampa

från Startrading, så jag tänkte jag skulle ordna en direktlänkar här till er i detta inlägg.

Länkar ligger direkt under bilden nedan.

Ta hand om dig

Kram

Malin


Lampan finns bland annat här.

Gillar

Kommentarer

ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,

Men du ❤️ en situation så mörk som något. Många kramar till dig mitt i allt det svåra ❤️

nouw.com/theresetervakoski