Drömmar , Här och nu, Instagram

När du gör nåt extra ⭐️

Hej!

Idag har jag gjort nåt extra!
Du vet när man ser nåt som får en extra glad eller ser nåt som man känner att det där skulle jag också vilja göra en dag, men sen blir det inte mer än en tanke eller en önskan.
Idag var en sån dag som jag fick åstadkomma nåt som jag aldrig gjort förut. En för mig tanke eller dröm, blev verklig ❤️

Jag säger inte att jag är ett proffs på något vis, men tack vare valet jag tog för 10 månader sen, att starta ett inredningskonto på Instagram, så hade jag idag möjligheten att organisera och skapa en så kallad photo shoot hemma hos mig med flera produkter från flera samarbetspartner.

Jag är långt ifrån en riktig fotograf men jag vet nu att jag kan bara jag vågar
Inget kommer gratis serverat på ett fat om du inte övar, tränar, försöker eller åstadkommer något.
Ett samarbete som började när jag endast hade ett par tusen följare, blev idag något mycket större. Då skulle jag ordna en tävling på Instagram där vinsten var en av deras strandfiltar. Idag gällde denna fotografering så mycket mer!
Jag vågade fråga, ge ett förslag på upplägg och de sa ja. Jag viste att det kunde bli ett nej, men det blev ett ja❤️
För mig en mycket stor utmaning blev även en möjlighet att prova nåt som jag aldrig vågat förut. Jag hade bara tänkt tanken -att jag skulle vilja göra det och att jag skulle fixa det. 

En dröm helt enkelt.
Jag lovar att berätta mer om detta samarbete mycket snart! Nu måste jag bara få njuta av att det jag gjort idag med ett par vänner. Njuta av att se över resultatet och presentera det för er sen och de som tror på mig och min förmåga❤️

Kram och godnatt

Malin

Gillar

Kommentarer

Marina
,
Åh så himla roligt när drömmar uppfylls, du är grym rakt igenom. En stor inspiration och go tjej
Homebyskyman,
Tusen tack Marina❤️Önskar dig en fin kväll
nouw.com/homebyskyman