Ny tävling på Instagram du inte vill missa

Hej!

Vilken sjukstuga vi haft nu i över en vecka! Jag blev sjuk i torsdags efter jobbet och låg sen i feber fredag och delar av lördag..fy för denna värk jag haft i kroppen. Det finns inte så mycket man kan göra än att vila.

Imorgon hoppas jag barnen orkar lite skola, kanske lilleman får vara hemma. Det visar sig. Jag skulle verkligen må bra av att få komma hemifrån och jobba! Haha men jag ska inte klaga mer.

Det positiva eller kanske negativa när jag tänker efter är att jag kommer på en massa nya projekt här hemma! Haha två stora möbler är på väg till en vän och det innebär att jag måste ordna nåt annat. En stor skänk full med ljusstakar och album mm måste ju förvaras nånstans...frågan är bara hur den nya skänken ska se ut.

Ikväll drog jag igång en tävling på mitt Instagram. Den fina vasen eller lampan ni kan se på bilderna, kommer någon av mina svenska följare att vinna. Du måste inte vara svensk, fel av mig. Men du du måste bo i Sverige:)

Så snygg vas!! Jag bara älskar den!! Den finns i silver också. Ni hittar den här.

Lampan är också en stilfull detalj och lyser så mysigt i min hylla nu. Dimbar och handblåst glas!!Här finns den.

Sen har jag ett annat erbjudande också! Som ni vet har jag ju följt ett tränings- och kostschema i 12 veckor hos BestInShape. Nu har jag glädjen att kunna erbjuda 20% rabatt till alla olika upplägg med koden: BestInShapeHomeBySkyman
Gäller till sista februari!

Min resa kan ni läsa i olika inlägg här på bloggen och se resultat! -7 kilo gick jag ner i vikt, men det viktigast för mig var att bli starkare i kroppen och börja äta bättre!

Mer information hittar ni på deras hemsida: här.

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer