Fest, Vardagsrum

Rödvin på hela mig...

Jag var inte helt frisk när jag tog beslutet att fara mot Stockholm i lördags, men jag kom fram till att möjligheten att träffa dessa vänner inte kommer så ofta. Jag måste ta chansen! Det gav mig energi bara av tanken men jag förstod att det skulle ta energi från mig också. Jag valde att resa.

Jag ångrar inte att jag åkte, kanske att jag dansade på stengolv utan bra skor alldeles för länge (får skylla på vald dryck denna kväll;))... det va inte alls bra för min rygg senare eller dagen efter.. Det kändes i söndags kan man lugnt säga. Men förutom det så kommer denna helg vara ett härligt minne som jag alltid kommer bära med mig. Så glad för att Johan peppa mig och för att jag tog beslutet att åka.
Outfiten i lördags

Provar en tröja på Filippa K, men den fick inte följa med. Det blev en jätte snygg svart kavaj och en mörkblå klänning! Ska visa nån dag.
Jag hade verkligen en jätte kul dag och kväll Shopping, god mat och en jätte trevlig fest med fina vänner. Jag fick även äran att få prata med självaste Elaine Eksvärd, som var placerade vid samma bord som jag! Vilken grym tjej hon är!

Dock började middagen med att en av servitriserna spillde nästan en hel flaska rödvin på mig!! Haha jösses hela min paljettkjol och delar av kavaj blev dränkt i rödvin..där satt jag sen med en handduk under kjolen! Det va kanske inte det roligaste jag varit med om men hellre jag än alla andra mer ljusklädda personer vid bordet och vem vill inte stinka rödvin en hel kväll;) hehe

Söndagen var en riktigt soft dag. Mysig frukost hos fina vänner och sen en promenad och tunnelbana till tågstationen. Hemma igen vid 16, svängde förbi min mamma också innan hemfärd från stan. Jag bor några mil bort från Örebro.

Veckan började med vab. Men imorgon kanske de kommer iväg till förskola och skola. Håller alla tummar! Det är jätte mysigt att vara hemma med barnen, men jobbet blir ju tyvärr lidande.

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer