Tips och inspiration, Instagram

Selma Spa i Sunne

Hej!

Jag måste bara få berätta lite och visa om min helg på Selma Spa! (Ej sponsrat inlägg).
Mina fina vänner hade sen länge planerat detta. Jag anade ingenting! När packlista kom via sms (gick ej att söka mobilnr) så trodde jag att det va min Johan som fortfarande låg bakom denna grej som jag inte visste nåt om. Fy vilken läskig känsla. Jag som vill ha kontroll!! Haha

Så hörde jag en bil tuta som en tok utanför huset. Där kommer mina tre fina vänner farande och en uppblåst ballong (champagne flaska’ haha) hängandes utanför bilen.

Wow! Alltså! Jag blev så rörd och chockad!
De hade ordnat goodiebag med allt som en Malin kan älska!! Bubbel, smink, skönhetsprodukter, halsduk, vattenflaska och så hade de fixat cola zero (mitt kaffe typ haha) smörgåsar och ja de hade tänkt på ALLT!!

Älskar er!

Jag hade aldrig varit på Selma Spa förut. Så vackert ställe och rummen va riktigt fina! Vi träna först ett core pass sen bada och basta och bubbla! Såååå skönt och lyxigt! Lite bubbel där också!

Sen blev det till att fixa till sig och göra sig redo för en tre-rätters middag! Wow alltså!
Vi hade världens supergulligaste servitris.

Ja rund om fötterna efter ett sagolikt vinpaket skrattade vi oss sen till sängs! Haha villen underbar dag! Vilket minne tjejer.

Vi avslutade dag 2 med lite motion innan frukost på olika sätt och sen satt vi läääänge och njöt av massa gott! Våffla, äggröra, bacon, bönor, smörgås och frukt! Mums!!

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer