Familj, Separation

Ska jag sluta skriva?


Vad vore samhället utan frihet att skriva vad man går igenom i livet eller om vad som händer just mig och min familj?
Såklart tänker jag på hur och vad jag skriver och att det inte ska skada mina barn.
Men här kan man såklart se det på olika vis. Skadar det barnen om fler får veta vilket helvete vi tillsammans tvingas gå igenom nu?
Eller kanske det till och med kan göra så att man väljer att vara mer omtänksam mot dem? Vänner? I skolan? Föräldrar som möter mina barn?
Är det en skada att de veta via min blogg (om de nu läser) vad de får igenom? Eller kanske mer vad jag som deras mamma går igenom? Men det gör också barnen. Går igenom nåt väldigt svårt och jobbigt. De är också ledsna och besvikna över vad som hänt.

Skulle vännerna bli mer elak mot mina barn för att jag skriver om det här? Då skulle jag få veta det och såklart, och då skulle jag agera och ta hjälp av skolan, som vilket annat problem som de kan råka ut för där.

Jag räknar inte med att alla jag känner eller alla på hela deras skola läser min blogg, som vissa i min omgivning verkar tro. Men skulle det vara så att någon lärare för dem gör det, kanske de får mer förståelse för varför mina barn har jobbigt i vardagen och kanske svårt i skolan nu?

Givetvis har vi sedan deras pappa lämnat mig meddelat och har en kontakt med skolan, men såklart får de inte veta allt som jag skriver här.

Under december månad var mina barn hemma en del. De hade också symptom som gjorde att de inte kunde vara på skolan pga Corona-restriktioner. Men det var också dagar då de inte orkade eller ville pga det som hänt. De är inte ensamma att få vara med om att föräldrar går isär. Det är mer vanligt än ovanligt numera. Tråkigt med sant.

Jag vill med detta inlägg ställa samma fråga som på mina Instagram konton @homebymalins och @MalinsHusochHem
Ska jag sluta skriva om det jag går igenom i livet just nu?

Du måste inte kommentera här, du kan skicka ett dm via nåt av mina Instagram konton om du vill.

Just nu ser det ut som majoriteten tycker jag ska skriva av mig och fortsätta berätta min upplevelse i detta.

Jag överväger att lyssna på er, men det har alltid varit ett val jag tagit för min egen skull och process att ta mig igenom detta. För att må bättre och absolut inte för att göra nåt värre, varken för mig eller barnen.

Ha en fortsatt fin kväll

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer