Instagram

Varför ett nytt konto - @skymanshem

Hej!

Det var inte planerat just idag.
Men jag har länge tänkt på att kanske starta ett till eller ett annat konto på Instagram. @Homebyskyman har jag haft snart i 3 år. Det första året var galet. Mina bilder spreds över hela världen och mina följare ökade snabbt. Många utländska.
Det va riktigt kul och jag fick en stor bekräftelse på att jag gjorde nåt bra eller att man gillade det jag visade i bild. Kanske det var det jag skrev också. Jag valde från dag ett att även skriva på engelska. Jag är verkligen inget proffs på engelska! Haha blir ofta fel och så men jag bryr mig inte så mycket. Förstår man lite så tänker jag att det är good enough;)

Men tiden det tar för att skriva och översätta till engelska kan ibland vissa dar få mig att känna mig ganska pressad och jag får svårt att välja bild på vad jag ska lägga ut o pressen över att nå ut kan stressa mig. Det tar bort lite av det roliga.
Så en del av mig vill tillbaka till tiden då jag gjorde det för min skull mer än för andra. Det kanske låter knäppt och egoistiskt. Tro mig när jag säger att jag vill inspirera! Men med dryga 90 tusen följare så blir man stressad eller påverkad av om jag inte når ut med bilden. Speciellt om det är ett samarbete. Ett jobb.

Jag är helt övertygad om att ju fler följare du har desto mer behöver man ett engagemang för att nå ut. Jag har många aktiva följare som skriver och kommenterar hos mig, vilket jag är så himla glad för och jag kommer fortsätta på mitt homebyskyman såklart! Men då jag har många följare som inte är aktiva eller gillar bilderna så börjar det istället kännas väldigt ledsamt och tråkigt. Jag börja komma på mig själv att önska att jag hade färre följare. Jag började tänka på tiden då jag blev så glad när jag hade 500 följare! Jag ser konton med färre följare eller fler, som får många fler likes eller syns mycket mer än mig det påverkar mig. Jag vill inte det, men det gör det.

Men droppen som fick mig att ta beslutet om det nya kontot på Instagram, hände pga en sak som någon skrev till mig. Jag lovar att berätta en dag, men kan inte göra det än. Jag har nåt att bevisa först.


Så kontot @skymanshem skapades idag.

Jag blev liksom helt övertygad om att det var just idag, som detta skulle ske!

Min nya sidekick helt enkelt, och det känns så himla kul och lite hemligt. Det kanske inte blir så många där, men desto roligare kommer det nog att bli! Haha jag tror faktiskt att jag kommer våga mer på den story än homebyskyman.

Min tanke var också att visa mer bakom homebyskyman på skymanshem. Jag har lite andra idéer också men de kommer jag inte avslöja än.

På kvällens handbollsträning med mitt flicklag, hände nåt i min rygg. När jag kom hem kändes det nästan som ryggskott. Jag kunde inte stå rätt upp. Efter en lång varm dusch kunde jag stå upp igen, men den känslan är sen länge borta och nu börjar det stelna på igen🙈jag är lite lätt trött på att ha ont varje dag i ryggen...så detta som grädde på moset..nja det känns orättvist. Malin 4-år typ.

Vi hörs snart igen!
Nu ska jag maila lite jobb innan det är dags att sova lite🥰

Natti!

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer