Vilken vecka!! Glädje och gråt i en mix!

Godmorgon!

Eller god natt;) hehe jag skriver detta ganska sent. Flera av er sover nog nu. Ryggen min bråkar igen. Den brukar hålla sig i bättre schack när det är varmt, men om jag ser tillbaka på den senaste veckans innehåll så kan jag förstå att all stress påverkat mitt mående idag.
Stress låter ju galet negativt och kanske det är så. För mig finns även positiv stress som innebär massa rolig planering och händelser som får mig lite ur balans. Det har varit stora dagar för barnens liv. Sluta på förskolan, slutar 2:an och så den äldsta som slutar lågstadiet!! (3:an).
Jag har även haft spännande möten på jobbet och stora utmaningar som jag pusslat ihop och så ett annat möte som tog musten ur mig en dag.
Helgen avslutades idag med en sista handbollsträning för mitt flick-lag tillsammans med föräldrar och syskon. Det var så himla kul! Det syntes att tjejerna tyckte det också. Speciellt när det var match mot föräldrarna. De fick endast skjuta mot mål med fel hand;) Träningen avslutades med grillad korv ute och lite gofika. Så det var lite att planera innan;)

Jag avslutar med tips om firandet av att Newport home varit online i 4 år! Ni som följer mig på instagram @Homebyskyman har säkert sett att jag tipsat om det. Kampanjen håller på till den 19 juni!! Du hittar min pallplats-vas här!
Min blåa kanna här.
De små glasen här.
Min tallrik här.

Nu måste jag sova...zzzz

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer