Familj

Youtube (!) here we come!

Sov hela natten🙏🏼

Vaknade upp och var rädd att röra mig. Men det var inte alls som igår. Berodde det på värktabletterna i kroppen? Jag vågade inte chansa utan tog samma dos direkt som jag lagt på sängbordet.

Barnens pappa hade sagt ja till att hjälpa mig att skjutsa dem till skolan och till och med hjälpa mig en stund innan de skulle iväg. Ett av barnen blev ledsen och ville inte till skolan. Det va inte direkt väntat men ingen av oss lyckades få henne till bilen och skolan..😔

Så jag fick sällskap hemma, även om jag mest satt och jobbade vid datorn idag. Men lite sällskap på lunch och små pauser gjorde dagen lite lättare.

Idag var det en stor milstolpe för mig och en arbetskamrat på jobbet. Idag blev vi klara med en så kallad vägplan för ett projekt. Jag påbörjade denna vägplan med många specialister och en konsultfirma 2018, så det var en skön känsla att skicka iväg den!

Sen har jag en annan stor sak som jag måste berätta! Jag och mina barn har blivit utvalda av dryga 1200 sökande att vara med i en filmproduktion på youtube! Serien heter: Livet utan filter.

10 familjer kommer att visa sin vardag och vi är en av dem🙌🏼

Följ detta Instagram och börja prenumerera på denna youtube kanal (!):

Instagram : Livetutanfilter.se

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UClm3k0qQUOy4eTp4-wcjKdg/featured

Serien är självkostnad, och första säsongen går hela överskottet som dras in till en fond för psykisk ohälsa, vilket jag tycker är fantastiskt bra!

Det ska bli kul att visa er mitt liv med mina barn på film! Men lite läskigt är det ju också 😅

Ni kommer få se när jag är med barnen och utan barn och allt kring min vardag hemma, när jag jobbar som projektledare dagtid men också som bloggare och Influencer kvällar och helger: helt utan filter😅🙈

Det som känns mest svårt i detta är att jag ska filma allt själv 😅 Men jag älskar utmaningar! 👊🏼

Kommer ni titta?

Kram Malin
Gillar

Kommentarer